Vind i håret

Så var Bo forbi endnu et sygehus. Denne gang var vi på Riget, pga. mistanke om en ny urinvejsinfektion. Heldigvis var der ikke noget i det denne gang, men godt at vores læge reagerer så hurtigt, så det kan blive taget i opløbet. Vi har nu et direkte nummer til Riget, så vi kan komme hurtigt til, hvis der opstår mistanke igen. Det giver tryghed for os begge.

IMG_2942
Træt af sygehusbesøg:(

Jeg har selv været syg med noget mave-hoved-feber-trætheds-ting. Døjer stadig med voldsom træthed, så det er godt sommerferien er indenfor rækkevidde om godt to uger. Nedtællingen er i den grad igang.

Lørdag stod den på besøg hos min søster Nette,

Besøg hos min søster.
Besøg hos min søster.

og søndag har vi været på dejlig cykeltur. Vi havde madpakke med, trodsede vinden og cyklede til Valbyparken. En tur på ca. 6 km hver vej.  Det er helt fantastisk at have denne oplevelse sammen igen. Fællesskab, nærhed og noget at være sammen om. Jeg har købt en special-pedal til Bo hos det firma cyklen er fra (PFmobility), men jeg skal se, om jeg kan få den byttet til en anden model. Udfordringen er, at Bo’s ben ikke holder sig lige, når han cykler. Derfor skal han have en pedal med en skinne på, der holder benet på plads. Selvom jeg er i nogenlunde god form, er jeg ret sikker på, vi skal have motor på inden længe. Det giver nogle flere muligheder for at komme omkring, og vi behøver ikke spekulere over, om der er for mange og store bakker på ruten:-)

Pause i Valbyparken
Pause i Valbyparken

Fortsat god søndag til jer alle:-)

4 tanker om “Vind i håret”

  1. Kære Birthe. Bo’s crosser har han fået af kommunen. Den er tre-hjulet, kan betjenes med højre hånd, kan køre max 15 km/t og har en rækkevidde på 40 km. Den hedder Bek Karma. Den er ok, men Bo føler sig lidt usikker på den fordi der kun er tre hjul og kører derfor ret langsomt.
    Jeg ved at Seniorland har et stort udvalg. Vi er ved at købe en hos dem (skriver nok om det på søndag), til brug ved rejser. De har sælgere der kommer på hjemmebesøg så det er muligt at se/prøve dem. Du kan finde dem på dette link:
    http://www.seniorland.dk/shop/transport/el-scootere/c-24/c-84
    Pøj pøj med det. Bedste hilsner Helle

  2. God bedring til jer begge 😊 håber Bo slipper for at blive ramt af urinvejsinfektion og at du snart har sommerferie så du kan få ladet batterierne op igen… jeg syntes det har været et langt og gråt forår og håber vi får en ligeså lang og lun sommer 🌞 tak fordi vi må følge jer 👍😊

    1. Kære Anne. Tak for din søde hilsen. Vi satser på, vi snart er oven på og er klar til at holde sommerferie. Nedtællingen er i den grad i gang. Jeg synes for det meste at livet er ok, men der er da udfordringer engang i mellem, som vi godt kan undvære. Bl.a. urinvejsinfektionerne. Det er så vigtigt at fokusere på alt det der går godt og gøre de ting der er mulige. Bedste hilsner Helle – og Bo:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.