Velkommen på forsiden – af Hjernesagens blad

Som jer der følger os har set, var der en artikel med os, i det seneste nummer af Hjernesagens blad, der netop er udkommet. Kørsel er simpelthen en jungle at finde rundt i, og har man en hjerneskade, kan det være helt håbløst. Bo ville næppe selv, kunne navigere i den jungle, det er. Ikke mindst Falck er et kapitel for sig. Du kan se artiklen i bladet ved at følge dette link: http://www.hjernesagen.dk/aktuelt/medlemsblad-12016

Forsiden af Hjernesagens blad.
Forsiden af Hjernesagens blad.

Vi har fået rigtig meget positiv respons på artiklen. Tak for det,  det er ret fantastisk. På Facebook er vi med i forskellige fora, hvor mange har været søde og fortalt om, at Flextrafik også kan bruges med egenbetaling, det er billigere end en taxa. Det åbner op for mange flere muligheder for os. Tak for alle kommentarer, input og gode råd. Det er dejligt, med jeres hjælp. I artiklen er der en guide til kørselsjunglen. Tag den ud og gem, det gør vi, så har vi det altid ved hånden.

IMG_1978
Klar til en tur i sneen. Viceværten er syg, så der er ikke ryddet:(

I den forløbne uge har Bo skiftet fysioterapeutklinik. Han får vederlagsfri fysioterapi, og gik i Fysisk Form på Vesterbrogade, men det krævede for meget af ham at komme derind. I torsdags begyndte han hos Dalgas Fysioterapi. Det  ligger kun 800 m fra os. 800 m er dog ret langt i sne og kulde, så vores datter, svigersøn og barnebarn var søde at være med, så Bo var sikker på at være klædt ordentligt på og ikke risikere noget i det glatte føre.

IMG_1979
Fortovene er næsten ryddede.

Det var en superoplevelse for ham, fyssen passede lige til Bo, så det kan ikke være bedre. Nu ser han frem til næste torsdag, hvor det er tid igen.

3 generationer til fysioterapi.
3 generationer til fysioterapi.

I ønskes alle en rigtig god uge trods kulde og sne:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.