Vejlefjord

Turen til Vejlefjord var lang, men udbyttet godt, så det var hele turen værd. Vi blev mødt af søde mennesker i receptionen og præcis på klokkeslæt kom en neuropsykolog og hentede os. Hun var meget kompetent og interviewede Bo mens jeg supplerede. Efter en time forlod vi Vejlefjord, med besked om at Bo er godkendt til et ophold, dog kun af 4-6 ugers varighed. Lidt har også ret, så vi er temmelig glade.

Mange før Bo har siddet i denne sofa og ventet på Vejlefjord.

På vejen hjem var vi en tur på The Diner, der ligger ved Vejle Trafikcenter tæt på motorvejen. Godt fyldte af en god burger, mindre gode pomfritter og en cola gik turen hjem til København igen. Humøret var højt hos os begge og endnu bedre var det, da der hjemme lå en mail om, at Bo skal på Vejlefjord fra den 23. august.

En tydelig lettet Bo på The Diner.

Bo har fået motivationen tilbage for fuld skrue. Han er i gang på gangbåndet herhjemme, laver squats osv. Det er ved at være den gamle Bo, jeg har fået igen. Der er dog stadig lidt med hukommelsen, der driller.

Skulderskaden efter faldet på scooteren skal hele af sig selv. Lægen på Bispebjerg kunne fortælle, at den slags skader tager lang tid, men om ca tre måneder, bør den være i orden igen. Vi væbner os med tålmodighed og håber det bedste.

Den nye epilepsimedicin lader til at virke. Bo synes han har det meget bedre og føler sig ikke så svimmel og utilpas/kvalm længere.

I denne uge har vi også nået en tur forbi El-klinikken i Søborg for at teste en dropfodsstimulator. Den virkede godt, så nu afventer vi træning med sådan en på Vejlefjord, for at se om vi skal søge kommunen om en.

Test af dropfodsstimulator.

En begivenhedsrig og god uge er nået vejs ende. Den næste byder heldigvis ikke på samme mængde oplevelser.

Håber det bedste for jer alle derude.

16 tanker om “Vejlefjord”

 1. Et fantastisk dejligt sted. Min mand har også væfet der og i nogle af weekenderne overnatede jeg der også mod et mindre beløb.
  Han fik en uge ekstra, fordi det gik fremad med ham hele tiden .
  Tillykke med opholdet…

  1. Kære Grethe. Hvor dejligt at høre. Vi glæder os begge meget. Jeg skal bestemt også overnatte der. Det koster tilsyneladende så meget. De er rigtig dygtige, så forventningerne er dygtige. Bedste hilsner Helle

 2. Hej Helle
  Min far står i en tilsvarende situation som Bo. Han fik sin blodprop i januar i år og er fornylig kommet hjem. Han kan ikke gå og er heller ikke fuldt selvhjulpnen og kan derfor ikke komme i betragtning til opholdet på Vejlefjord. Er Bo helt selvhjulpen eller han I fået henvisningen gennem forsikring?

  Mvh
  Thomas

  1. Kære Thomas. Det er 3 år siden Bo blev ramt af blodproppen. Han har været skrevet op til VF i 1 1/2 år. Han er rimelig selvhjulpen nu, dvs. han skal have en smule hjælp til at sætte strømperne rigtigt og den slags, men det er småting. Din far må forventes at komme sig mere, når han er forholdsvis ny-ramt. Hvem har sagt, han ikke kan komme i betragtning? Ring derover og tal med dem. De er meget hjælpsomme. Og få en henvisning fra din fars læge hurtigst muligt. Din far skal nok blive bedre, især hvis han stadig får genoptræning. Du er meget velkommen til at vende tilbage. Du kan finde mail og telefonnummer under kontakt. Bedste hilsner Helle

  2. Hvis jeg lige må supplere i forhold til henvisning til VF. Min mand blev ramt af en hjerneblødning for godt 2 år siden og blev i den forbindelse halvsidig lammet og sidder stadig i kørestol trods genoptræning. Vi har af flere omgange forsøgt at få ham henvist til VF, men da han ikke er tilstrækkelig selvhjulpen i dagligdagen (kræver hjælp til påklædning og bad), ja så er den mulighed desværre udelukket.
   Men som du også nævner, Helle, kan Thomas’ far med den nødvendige træning blive bedre og dermed komme i betragtning til VF. Det er heldigvis ikke alle, som er så hårdt ramt som min mand.
   Vi ønsker Bo et udbytterigt ophold 😊 Og nu hvor han er tilbage for fuld skrue, så er det bare om at give den gas😉 Vi har også kun hørt godt om stedet.
   Vh
   Jan og Renate

  3. Kære Renate. Det er så ærgerligt, at der ikke tilbydes ophold, bare fordi man ikke er selvhjulpen. Ved godt det koster resurser, men det er jo en investering, som kommer mange gange igen. Bedste hilsner Helle

 3. Hej Helle
  Hvor er jeg glad for at høre at Bo er godkendt til Vejlefjord og fedt at han har fået motivationen igen så kan han få max udbytte af at være der.
  Hilsen Gitte

 4. Tillykke
  Nu kan alt kun gå fremad så i begge kan “slappe” af 🙂
  Vejlefjord er berømt for sine mange gode resultater.

  Hilsen Jette og Flemming

 5. Det er et rigtigt dejligt sted. Søde og rare mennesker og personale. Fantastisk natur. Har selv lige afsluttet et 8 ugers ophold. Det er ret rigtigt positivt og dejligt sted.

  Alt godt fremover.
  Ses
  Villy

  1. Kære Villy. Tak for din hilsen. Vi har absolut også kun et godt indtryk, som du også bekræfter. Vi ser begge frem til det. Bedste hilsner Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.