Tv2 News, Jyllandsposten og en tur i asfalten

Denne uge har været meget anderledes. Den begyndte søndag aften med en opringning fra TV2, der gerne ville have mig/os med mandag morgen til live interview, i forbindelse med Ældresagens fokus på pårørende. Kampagnen kører under hashtagget #støtpårørende. Du kan læse mere om det på deres hjemmeside, som du finder HER

Det hele gik så stærkt, at jeg ikke opfattede, hvilken kanal det drejede sig om på TV2. Mandag morgen var jeg ekstremt tidligt oppe for at stille op til interviewet, der viste sig at være på TV2 News. Det foregik live fra Frederiksberg hospital, hvor Bo fortsat var indlagt. I første omgang skulle vi på lidt over halv otte, men pga. lydproblemer blev det først lidt i otte. Tiden til indslaget blev afkortet pga. forsinkelsen. Ærgerligt, men jeg er  glad for, at få lejlighed til at komme ud med budskabet om, at vi som pårørende er hårdt ramte pga. den store opgave vi løser. I disse dage hvor Bo endnu engang har været indlagt, har det ikke været muligt for mig, at være hos ham i det omfang der var nødvendigt. Det er et evigt pres og årsag til dårlig samvittighed. Jeg har ikke selv set hele indslaget, men familie har optaget dele af det fra fjernsynet med mobiltelefon. Du kan se det på den facebookside der er tilknyttet bloggen. Søg på Facebook; HelleWenck.dk

IMG_2885

Lørdag bragte Jyllandsposten debatindlæg skrevet af direktør i Hjernesagen Lise Beha Erichsen og jeg. Indlægget er blevet til, på baggrund af det jeg tidligere har skrevet og som jeg ikke havde fået optaget, i nogle af de aviser jeg havde kontaktet. Jeg modtog efterfølgende henvendelse fra Hjernesagen, der mente at hvis der kom et kendt navn med som afsender, ville sandsynligheden være større for at få det bragt. Og det havde de så ret i:-) Stor tak til Hjernesagen for støtten, og til Jyllandsposten som ville lægge spalteplads til. Nu håber jeg, der er nogen der lytter og tager sagen alvorligt. Jeg vil i alt fald fortsætte med at banke på diverse døre, for at få nogle politikere til at tage os alvorligt. Du kan læse hele debatindlægget HER

Bo er nu hjemme igen. Han er er voldsom træt – mere end nogensinde før. Jeg håber på, det fortager sig, når penicillinen forlader kroppen. Og så er det kun knap to uger siden, han blev syg. Vigtigt at huske på!

Kaffe i haven i det skønne vejr.
Kaffe i haven i det skønne vejr.

Jeg har været endnu en tur i asfalten under en løbetur. Denne gang så alvorligt at jeg måtte på skadestuen og have skrubbet sårene. AV. Og så har jeg trykket et par ribben. Jeg skal skåne jer for billederne, de er ret ulækre:( Der er bare ikke plads til, at jeg er “syg” og ikke kan så meget. Min tålmodighed er ikke så stor, når jeg selv har det halvskidt. Det bliver forhåbentlig hurtigt godt igen, så jeg kan klare tingene, som jeg plejer.

Håber I får en god uge.

IMG_2877
Cafe-tur til Valby

 

2 tanker om “Tv2 News, Jyllandsposten og en tur i asfalten”

 1. Hej Helle
  Hvor er det skønt at høre hvor meget du kæmper “vores sag”. Uhyggeligt at fordi man ikke er “kendt” så er det næsten umuligt at få medierne til at belyse hvor slemt det står til .
  Jan er også inde i en fase hvor han sover det meste af tiden. Jeg havde heldigvis lidt kontakt i går, men ellers har han været sovende de sidste 14 dage. Jeg hader de perioder. Man er bekymret og man er endnu mere på . Man “obser” endnu mere, og man frygter hvad sker der nu?
  Håber at dit styrt ikke tager pusten fra dig <3 Du er mega sej .
  Håber at denne uge bringer masser af varme og sol til Jer .

  Knus

  1. Kære Marianne. Tak for din søde hilsen. Den støtte jeg får fra jer rundt omkring i DK, hjælper mig til at kæmpe videre. Vi er så mange, der er udfordret og har brug for bedre forhold. Det er jo ikke fordi vi ikke vil løfte opgaven, vi har “bare” brug for nogle bedre rammer.
   Trætheden er ulidelig. Jeg oplever, at stimulerer jeg Bo – næsten uanset hvor lidt, kan det få ham til at være lidt mere vågen. Det har dog været ret svært efter den seneste omgang på sygehuset. Jeg forsøger at se på selv de mindste ting, hvor der er en positiv udvikling. Det er så vigtigt for at holde gejsten oppe.
   Jeg tænker, at alle I der hver dag står op og kæmper sammen med jeres pårørende, er superseje. Det er en daglig kamp for mange, at få livet til at hænge sammen og bevare troen på at det bliver bedre en dag. Fortsæt din kamp og husk dig selv Marianne. Jeg skal nok kæmpe videre, hvor jeg kan – mine skrammer går heldigvis over inden længe. Bedste hilsner til dig, Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.