Tre skridt frem og to tilbage

Tingene går ikke altid som planlagt. Onsdag havde Bo været til kontrol i vores kommunale sundhedshus om formiddagen. Her fik han fik han et ildebefindende og blev  efterfølgende fulgt hjem af hjemmevejlederen, der var med. Jeg talte med ham i telefonen, og han lød ok, men var tydelig træt.

Da jeg kom hjem fra arbejde fandt vi (datter og svigersøn), Bo liggende livløs på gulvet i soveværelset – meget grå i ansigtet. Der blev rekvireret ambulance, hvorefter Bo blev kørt til Frederiksberg sygehus. Han kom efterhånden lidt til sig selv, men var temmelig konfus, men han kunne dog sige, at han havde ondt i nakken, formentlig af faldet, så der opstod bekymring for, om han havde brækket noget der. Røntgen viste heldigvis ingen skader i nakken, men en lungebetændelse. Blodprøver viste kraftig infektion og yderligere undersøgelse viste det var urinvejsinfektion – igen. Feberen var tæt på 41. Bo kan intet huske selv og er følelsesmæssigt ret berørt af hændelsen.

Akutklinikken på Frederiksberg hospital
Akutklinikken på Frederiksberg hospital

Der blev hurtigt sat drop op med penicillin og væske, hvilket hjalp hurtigt, så han nu er på højkant, men stadig indlagt. Jeg håber meget, at få ham hjem i morgen mandag.

Det var en voldsom forskrækkelse for os alle. Ingen ved hvor længe Bo har ligget på gulvet, men mellem 30 minutter og 2 timer gætter vi på, ud fra diverse SMS’er han har svaret/ikke svaret på. Ingen alarm havde hjulpet i sådan et tilfælde.

Typisk Bo, ærgrer han sig mest over at gå glip af træning, og at han nu er endnu mere træt. Jeg bekymrer mig over, de mange infektioner han får. Lungebetændelsen skyldes formentlig fejlsynkning, men urinvejsinfektionen ved vi ikke rigtig hvorfor kommer, men det skal undersøges.

Lørdag havde jeg planlagt en fridag i London, en tur jeg havde set frem til. Jeg besluttede at tage afsted, trods Bo’s indlæggelse, da han viste så tydelige tegn på fremskridt. Børnene sørgede for, at han fik besøg, så dagen ikke blev for lang for ham. Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem!

Det var en skøn fridag, med museumsbesøg på Tate, frokost på et marked, slentretur i Shoreditch, et for mig ukendt område og afslutningsvis afternoontea, inden turen gik retur til København. Tak til dig Katrine for en rigtig fin dag.

Glemt at købe blomster - træk dem i en automat:-)
Glemt at købe blomster – træk dem i en automat:-)
Køb strudsekød og strudseæg på marked.
Køb strudsekød og strudseæg på marked.
Du kan nøjes med at købe skallerne.
Du kan  ogsånøjes med at købe skallerne. Der er dog kun 3 pund i prisforskel om det er med eller uden indhold!
Handicapvenlige telefonbokse.
Handicapvenlige telefonbokse. Det har jeg ikke set i Danmark.
Turistbillede fra St. James Park. Buckingham Palace i baggrunden.
Turistbillede fra St. James Park. Buckingham Palace i baggrunden.
Katrine studerer kagekortet.
Katrine studerer kagekortet.
Søndagsbillede af Bo, der nyder solen på en bænk på foran hospitalet.
Søndagsbillede af Bo der nyder solen  foran hospitalet. Han er sej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.