Tøj til vintervejr

Vinteren har ramt og dermed også behovet for at være godt og varmt klædt på. Det kan være noget af en udfordring, når den ene halvdelen af kroppen ikke rigtig vil samarbejde med den anden halvdel. Ikke mindst venstre arm og hånd er ikke særlig samarbejdsvillige. Jeg har søgt på nettet efter overtøj, og det bedste jeg hidtil har fundet til Bo, er denne jakke, som jeg også skrev om sidste vinter. Vi har valgt en model, som er ”åben” i ryggen, så den er nemmere at få på.Du kan læse mere om den på firmats hjemmeside som du finder HER.

Du kan se mit blogindlæg fra sidste vinter med billeder og omtale af jakken HER.

Bo er dog ikke så vild med at bruge jakken. Han vil helst have en almindelig vinterjakke, som han altid har haft. Jeg har hørt om jakker med magnetlukning i stedet for lynlås. Hvis nogen ved noget om det, hører vi meget gerne fra jer.

Husk at det er muligt at søge kommunen om dækning af merudgifter, som sådan en jakke hører ind under. Vi fik vores betalt af kommunen på den måde.

Sponsoreret indlæg

Når så turen foregår på el-scooter, er det en ret kold affære. Bo er temmelig udsat for vejr og vind, når han sidder på el-scooteren og må bare tage i mod regn, slud og sne. Derfor har han også brug for noget, der kan dække benene. Jeg har hos Seniorland.dk fundet et scooterslag. Det er nemt at tage på, også med en hånd, da det har en bøjle i livet og dermed ikke skal spændes eller bindes. Det dækker hele det udsatte område foran på benene. Det er vind- og vandtæt og er lunt pga. fleece på bagsiden. Det gør, at Bo er en lille smule lettere at lokke ud i kulden. Det er et rigtig godt køb. Du kan se scooterslaget hos Seniorland.dk HER.

Klar til tur i kulden med scooterslag fra Seniorland.dk
Scooterslaget klarede turen mod vejr og vind fint – også selvom Bo ikke lige ser sådan ud:-)

Søndag måtte jeg udsætte at skrive blogindlæg, da børnene var på besøg. Det var en dejlig eftermiddag, hvor jeg blev fejret endnu engang.

Man skal ikke bare smile på kommando, selvom onkel lokker.

I ønskes alle en god uge, hvor I forhåbentlig kan holde varmen både inde og ude.

7 tanker om “Tøj til vintervejr”

 1. Hej Helle og Bo

  Ja- tiden går og det er blevet tydeligt koldere at være ude.

  I den forløbne uge har vi været ramt af influenza og derfor ingen træning.

  Til gengæld fik jeg en dropfodsskinne og har nu anmodet om tilretning så man kan komme omkring, hvilket er en udfordring yderligere.

  Håber din fødselsdag gik som forventet.

  Ellers kan vi alle glæde os over at vi alligevel ser fremad til årene der kommer.

  Hilsen
  Flemming og Jette

  1. Kære begge. Øv hvor træls. Den kan I godt beholde deroppe i Nordsjælland 🤒
   Er sikker på du nok skal blive tilfreds med din skinne. Det er en stor hjælp, så man ikke “hænger fast” i underlaget.
   Du må jo træne dobbelt så hårdt i denne uge, når du nu har ligget på langs🤕
   Tak min fødselsdag var lige som jeg gerne vil have det. Hyggelig og afslappet med mennesker jeg holder af🙂. Bedste hilsner Helle

 2. Har du engang vist et redskab, der kan bruges, når Bo selv skal lukke en lynlås? – Jeg har uden held forsøgt at finde det?

  1. Kære Birthe. Ja, det er rigtigt Bo bruger sådan en nogle gange. Jeg tjekker lige, hvor det var vi købte den og vender tilbage til dig. Bedste hilsner Helle

  1. Kære Birthe. Som du kan læse, er det ikke den bedste jakke, men det fungerer. Scooterslaget er supergodt:-) . Din datter er velkommen til at kontakte mig, hvis hun har spørgsmål. Bedste hilsner Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.