Tip til vinterovertøj

Der har været lidt stille på bloggen de sidste uger. Dels har vi gang i at finde frem til en model, der fungerer for Bo omkring hans hverdag med træning og Hovedhuset, og dels er jeg såret efter kamp med en reol, hvor reolen desværre vandt. Jeg humper nu rundt på krykker med forstuvet knæ, fylder mig med smertestillende og håber snart at være rask igen.

Vi skal vist passe på ikke at falde over alle de stokke 😊

Brillerne røg med i kampen. Håber forsikringen rykker hurtigt, så jeg kan komme videre med denne fantastiske bog. < mens sørger min søde datter for os, trods sin store gravide mave med tvillinger der stortrives og bare vokser og vokser.< den hendes hjælp og Nemlig.com ved jeg ikke lige, hvad vi skulle have gjort.< ulen venter rundt om hjørnet med alt, hvad det kræver. Heldigvis nåede jeg at klare de fleste gaver inden kampen, så det er mest småting, vi mangler nu.

i har endelig fundet løsningen omkring vinterovertøj til Bo. En ret dyr løsning som vi satser på holder længe. Det er en anorak fra Napapijri, som vi har fundet på Zalando.dk. Den er fantastisk, og som I kan se på billedet, behøver Bo ikke bøvle med at få den dårlige venstre arm gennem ærmet. Den bliver bare inde på maven. Der er lynlås i siden, som gør det nemt at tage anorakken af og på. Vi har købt den et nummer større end normalt (XL), for at give bedre plads til at tage den af og på. Husk det er muligt at søge om merudgifter hos kommunen, når man har særlige behov.

Jakken set fra siden med åben lynlås.

< akken er lynhurtig at tage af og på og giver ikke anledning til de store frustrationer. Ærmerne kan strammes ind ved håndled med velcro, så kulden ikke kommer ind her.< i holder jul med børnene her, hvor vi deles om opgaverne. Det bliver nu nok mest børnene, der må klare tingene med os to sårede krigere. Nytåret holder vi bare os to sammen, med nytårsmenu fra Slagter Lund bestilt hos Nemlig.com. Nemt og lige til at gå til.

Jeg har i dette indlæg nævnt flere virksomheder. Jeg gør det kun fordi, andre skal kunne få glæde af de erfaringer, vi har gjort os, og jeg får altså intet for at skrive dette indlæg.

Fremover vil der primært komme indlæg, når jeg har noget, jeg mener er relevant for andre at vide, som fx denne gode vinterjakke – som i øvrigt også findes i sommerudgave. Det betyder, der ikke længere kommer indlæg regelmæssigt hver søndag. Men nu må vi se, om jeg kan holde mig fra tasterne.< ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår 🎄🎄🎄

4 tanker om “Tip til vinterovertøj”

 1. Kære Helle og Bo!
  Dejligt at følge med på sidelinjen med gode råd og godt humør.
  Glædelig jul og godt nytår.
  Mvh Dorrit og John.

  1. Kære Dorrit og John. Det glæder os, når andre kan bruge det vi skriver 😊.
   Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer begge. Bedste hilsner Helle

 2. Hej Bo og Helle
  I ønskes en rigtig god jul og et lykkebringende nytår og takker for opdatering.

  Julen fejres hos vores børn i Måløv og Solrød så vi håber det ikke det bliver snevejr.

  Hilsen Flemming og Jette

  PS. Tillykke med valget det rigtige vinterjakke/tøj som luner i en kold tid.

  1. Kære Jette og Flemming. I ønskes også en rigtig god jul og et godt nytår. Det lyder som om det bliver en hyggelig juleaften sammen med familie. Jeg krydser fingre for at det ikke sneer, så I kommer godt frem – og tilbage. Bedste hilsner til jer begge. Bo og Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.