Tilbage igen

En anderledes sommerferie er slut og jeg er nu i gang igen på arbejde. Sidst jeg skrev, for snart meget længe siden, var Bo kommet galt af sted på sin el-scooter pga. et epilepsianfald.
Status er, at den højre skulder (den gode) ser lidt pudsig ud og driller lidt. Den skal undersøges af læge på Bispebjerg hospital i morgen mandag, så nu må vi se, hvad han/hun mener om den.
Vi er i gode hænder på Epilepsihospitalet i Dianalund. Bo får nu et andet præparat, som han er ved at trappe op.

Netop vågnet, og så skal man fotograferes, så I kan se den dårlige skulder 🙂

To epilepsianfald på en dag, hvoraf det ene skete, mens Bo havde hjernerystelse, satte sine spor kognitivt. Der er stadig lidt udfordringer tilbage med hukommelsen, men det bliver langsomt bedre.
Det har været et stort dyk for os begge, men vi er begge ved at være oven på igen. Jeg nød feriedagene på Bornholm for mig selv og i god balance med dejligt selskab af min kusine og hendes mand. Det kan klart anbefales at trække stikket som pårørende. Det giver fornyet energi og overskud til at klare de udfordringer, vi løbende udsættes for. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg holder ferie på den måde. Hjemme klarede Bo og hans søn det hele i fin stil, så jeg kunne slappe helt af.

Lange gåture ved vandet – ren terapi.

Hjemvendt fra Bornholm kørte Bo og jeg til Hundested kro for at holde lidt ferie sammen. Desværre kunne kroen ikke helt leve op til forventningerne om også at være for handicappede, så det var ikke helt den fornøjelse, som vi havde set frem til. Vi fik dog nogle ok dage, hvor vejret viste sig fra sin pænere side.

Feriedage i Hundested – børnene kom lige forbi.

Hjemme igen har vi været på flere gode endagsture. Bla. i Dyrehaven og en tur til Køge. Og så har vi inspiceret de nye handicapforhold på Amager strand, hvor det nu er muligt at komme i vandet, selvom man sidder i kørestol – hvis man altså ikke har noget i mod lave temperaturer i såvel vand som luft.

Sommerdag på Amager strand. Handicapforholdene inspiceres.

1 1/2 års ventetid er ved at være slut. På onsdag skal Bo til forundersøgelse på Vejlefjord. Vi er meget spændte på det, efter at have hørt meget godt fra rigtig mange. Jeg skal nok skrive om vores oplevelse af det næste uge.

Håber I alle har haft en dejlig sommer, hvor vejret jo har gjort det muligt at bevæge sig rundt uden at få hedeslag – i alt fald her i Danmark.

God uge til jer alle.

Streetfood i Helsingør med Lisbet.

4 tanker om “Tilbage igen”

 1. Hej Helle og Bo

  Efter en tur på Hillerød til ct skanning er alt som det skal være ifølge neurologisk afdeling.

  Tilbage på stranden i Liseleje blev ny bænk indviet med rollator og prøver at se fremad.

  Nu må der gerne ske fremskridt idet Fys i Helsinge har skåret ned i tid for at imødekomme besparelser i Regionen.

  Tilbage står patienter med stort behov for genoptræning.

  Tak for opdatering som viser hvor skøn Bornholm kan være.

  Håber en dag at komme derover selv om jeg ikke har noget til gode når man har rejst mens man kunne 😎

  1. Kære Flemming og Jette. Godt at høre fra nordsjælland, det er længe siden. Trist at det er de svage, der må betale prisen, når der skal spares. Husk der snart er valg, selvom det er til kommunerne. Lyder dejligt med ny bænk – vigtigt at se fremad. Livet har stadig masser at byde på trods de udfordringer der må være.
   Bo har været med på Bornholm tidligere, så tag du bare derover. Hotel Balka strand, har gode faciliteter for handicappede. Men husk at ringe og aftale nærmere med dem inden bestilling. Bedste hilsner til jer begge. Helle

 2. Tak for en opdatering – tænkte på jer i går. Jeg glædes over den måde I tackler tingene på – godtnok mange udfordringer. Jeg har kun hørt rigtig godt om Vejlefjord – så held & lykke med det 👍

  1. Kære Sanne. Tak for din hilsen. Dejligt at du fortsat følger os. Det er hyggeligt, med faste læsere som dig.
   Tak – vi ser frem til Vejlefjord med høje forventninger :-). Bedste hilsener Helle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.