Seneste nyt om dropfodspatienten

Så kom dagen hvor stingene blev fjernet fra foden og ny gips skulle på. Der blev brugt en smart  maskine, der kun skærer i hårdt materiale, men som går i stå, når den rammer noget blødt. Smart. Gipsen var lynhurtigt væk, og fod og ben åbenbarede sig.

Så er der ved at være skåret igennem.
Så er der ved at være skåret igennem.

Det tog lidt tid at få stingene fjernet – der var mange af dem, og det nev godt i benet, hvilket jo må siges at være positivt, når man er delvis lammet:-)

Der skulle fjernes mange sting. Der var flere på bagsiden af benet.
Der skulle fjernes mange sting. Der var flere på bagsiden af benet.

Lægen kom og besigtigede resultatet. Han var rigtig godt tilfreds. Foden sidder nu i en fin vinkel, der vil lette det for Bo, når han går. Der blev lagt ny gips på og vi må nu vente 3 uger mere, inden den skal af permanent. Herefter venter genoptræning på sygehuset og derefter i kommunalt regi.

Foden sidder i fin stilling.
Foden sidder i fin stilling nu.

Weekenden er brugt ude i det gode vejr. Lørdag cruisede vi afsted -Bo på el-scooter og jeg på cykel. Jeg skulle have et par lave gummistøvler, og havde set et par hos Ellekjær sko på Gammel Kongevej til en rimelig pris. Bo tog med, da han kender Mette der har butikken, og han havde ikke set hende, siden han blev syg. Det blev et glædeligt gensyn, hvor de to kunne sludre ude i solskinnet, mens jeg osede inde i butikken, der byder på mange fristelser for kvinder som mig med hang til sko.

Mette og Bo får sig en sludder i det gode vejr.
Mette og Bo får sig en sludder i det gode vejr.
De nye gummirøjser. Glæder mig til at bruge dem.
De nye gummirøjser fra Ellekjær sko.  Glæder mig til at bruge dem.

Turen fortsatte til Landbohøjskolens Have, der altid er smuk og skøn at gå i. Vi sluttede af med kaffe ved Frederiksbergcentret. Herefter var Bo klar til at snuppe sin eftermiddagslur, inden vi fik besøg af Bo’s tante på 92 år, der kom med hjemmelavede pandekager til os. Frisk kvinde der klarer alting selv. Glemte desværre at tage billeder:(

Det er ikke ufarligt at færdes i trafikken lørdag formiddag.
Det er ikke ufarligt at færdes i trafikken lørdag formiddag.

Forårets komme får alting til at virke så meget nemmere og giver mere energi til os begge. Besøg af datter og barnebarn er altid et lyspunkt, som vi nyder. Håber I alle får en god uge, der kan byde på lyspunkter, der kan få alting til at virke mere overkommeligt.

2 tanker om “Seneste nyt om dropfodspatienten”

 1. Hej Helle og Bo.
  Vi har med stor interesse fulgt operationsforløbet og er spændte på resultatet.
  Birger er blevet anbefalet samme operation, så nu må vi i gang med læge osv.
  Vi har snakket med Lisbeth og har hørt om Bo og jeres situation. Måske kan vi udveksle erfaringer.
  Mange hilsner
  Birger og Gitte

  1. Kære Gitte og Birger. Vi er meget spændte på, hvordan det kommer til at gå. Vi håber selvfølgelig på det bedste, men tør alligevel ikke tro på noget før vi ser det:-) Lisbet har talt meget om jer. Det vil være hyggeligt at møde jer. Måske Lisbet kan lokkes til at arrangere en kop kaffe i Humlebæk. Vil tale med hende om det. Det er så vigtigt at vi kan bruge hinanden og lære af de erfaringer vi hver især gør os. Bedste hilsner Bo og Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.