På tur med el-scooter og Metro

Efter Bo har fået sin el-scooter, er verden ved at blive lidt større igen. Vi har altid cyklet meget, så det smager lidt af “fisk”, når vi vover os ud på små ture. De første køreture gik til kendte områder tæt på, hvor vi bor. Så bevægede vi os lidt længere væk, og i dag har vi så taget et stort spring. Vi har været med Metroen ind til byen med scooteren. Det var en fantastisk tur og giver virkelig os begge følelsen af, at vi stadig kan meget af det, vi foretog os før Bo blev syg.

På vej!
På vej!

IMG_1600

Vi stod af på Kgs. Nytorv og gik/kørte over til den franske ambassade, hvor vi så på blomsterhavet, og mindedes de ramte for de forfærdelige terroraktioner i Paris.

Blomsterhav
Blomsterhav på Kgs. Nytorv.

Derefter “slentrede” vi op ad Strøget,  hvor vi slog  et smut ind i Ecco – butikken. Her er fin adgang, når man er på scooter, og der er god plads i butikken. Bo følte sig virkelig velkommen. Jeg havde fået et tip om, at Ecco har vinterstøvler med den smarte lukning, jeg skrev om sidst, så det skulle undersøges. Støvlerne blev prøvet med god hjælp og service fra en fantastisk sød og hjælpsom ekspedient. Så 1800, 00 kr fattigere forlod vi butikken med et par gode vinterstøvler, der forhåbentlig kan holde Bo’s fødder varme i mange år fremover. De blev i alt fald godkendt på hjemturen. Tak for tippet til dig, der kom med det på DHF’s FBside.

Støvler fra Ecco
Støvler fra Ecco med smart lukning.
Slentretur på Strøget
Slentretur på Strøget

Godt træt blev dagen afsluttet med god frokost og dertil hørende drikkevarer, inden eftermiddagsluren:-)

Snart hjemme igen.
Snart hjemme igen.
Velfortjent frokost.
Velfortjent frokost.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.