Mere ferie 

Ferier er en særlig udfordring, for ligesom med alt andet er det ikke, som det var før blodproppen. Forventningerne til ferien skal forberedes. Hver gang vi skal noget, skal det skitseres i forvejen, så forløbet er kendt for Bo. Og så kræver det alligevel meget energi af Bo, at være ude af de vante rammer, så behovet for hvile er større end det normalt er herhjemme – hvor det også er stort!

Når det er sagt, så er vi netop kommet hjem efter en skøn uge i Slettestrand Feriecenter. Jeg kan ikke anbefale stedet nok, som et sted hvor der er plads til alle. Der er altid hjælp at få, som da Bo skulle i svømmebassinnet og Lisbet og jeg ikke lige havde styr på, hvordan det foregik, trådte Inger Marie straks til, og viste os det. Se mere om Slettestrand HER.

Inger Marie hjælper med at hejse Bo ned i vandet.
Jeg løsner mavebæltet.
Vandet giver god støtte, så Bo kan mere end på land.

Vi har haft det pragtfuldt til trods for vejret ikke helt var med os. Det meste af tiden blev vi i Slette strand, men havde også rigtig gode ture, hvor GoGo rejsescooteren fra Seniorland var en fantastisk hjælp til frihed for os begge. Den er let at skille ad i fire dele og lægge i bagagerummet på vores lille Renault Clio. På den måde kunne vi let komme omkring.

GoGo 3 passer lige akkurat i bagagerummet.
Strandtur i blæsevejr.
Bo på GoGo og Lisbet og jeg på par-cykel, som er lejet på Slettestrand

2 tanker om “Mere ferie ”

 1. Kære Helle
  Dejligt at høre, at jeres ferie ved Slettestrand var så vellykket, trods udfordringer. Vi har netop bestilt vores første ferie, siden Jan fik sin hjerneblødning. Gæt hvor ferien går hen – Slettestrand selvfølgelig 🙂
  Vi er spændte (især vores datter på 9), men også lidt nervøse. Jan er meget afhængig af sin kørestol, kan ikke gå ved krykke og får desuden hjælp af hjemmeplejen i det daglige – til bad, toiletbesøg mm. Alligevel vælger vi at hoppe ud i det. Man skal jo passe på ikke at begrænse sig, men i stedet prøve at se mulighederne ikk…
  Og så stiller Fjerritslev Kommune med præcis den samme hjælp som Jan får i vores hjemkommune – det er vi glade for 🙂
  PS respekt for, at I kan klare jer med en Renault Clio. Vi har netop skiftet vores C3’er ud med en større Toyota, så kørestolen ikke længere skal skilles i 5 dele for at kunne være der. Jeg døjer med slidgigt i nakke og ryg, så det er en kæmpe lettelse med et større bagagerum og tilpas læssehøjde. 👍🏼
  De næste par dage skal der pakkes, og så går det afsted mod Nordjylland og forhåbentlig lidt sol og sommer ☀️

  Mange glade feriehilsner

  Renate og Jan

  1. Kære Renate og Jan. Tak for jeres hilsen, som jeg føler er fuld af god energi. Jeg bliver glad af at læse, at I vælger at kaste jer ud i at holde sommerferie, trods de udfordringer I er ramt af. Jeg er sikker på, I vil få gode oplevelser i Slettestrand. Det er det helt rette sted at prøve muligheder af. Og godt I får samme hjælp som derhjemme.
   Der er masser af muligheder for jeres datter for at lege, ride, cykle, få nye kammerater osv. Det vil være rigtig godt for hende.

   Omkring bil er jeg lidt på udkig efter noget lidt større, men den lille Clio kører ret godt trods en del år på bagen. Men det bliver den jo ikke ved med, og jeg har da også fået diskusprolaps af at slæbe for meget. Den er jeg dog ovre nu, med en smule gener af og til. Hvilken model har I købt? Jeg kigger lidt på en Renault Kangoo, og vil søge kommunen om støtte til et indkøb, uden jeg dog har de store forventninger.
   Jeg håber, I får en rigtig god ferie i Jammerbugt og I alle tre får koblet lidt fra hverdagens travlhed og belastninger. Skriv gerne igen og lad mig vide, hvordan ferien gik:-)
   God sommerferie – Nyd det:-)
   Bedste hilsner Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.