Med S-tog

I onsdags havde jeg en skøn aften med 7 andre piger, hvor vi spiste picnic i Fælledparken og bagefter så Bruce Springsteen i Parken. En dejlig aften, i godt selskab på enhver måde. Det er så vigtigt med den slags frirum – det giver god energi.
Samme aften var Bo inviteret til dimissionsfest på sin tidligere arbejdsplads. Han havde fået invitation fra afgangseleverne selv, hvilket var ret rørende. Bo tog turen derud på el-scooteren alene, en tur på omkring 6 km hver vej. Det er virkelig en stor ting og markerer en ændring for, hvad han kan nu. Fantastisk.

Lørdag tog vi på vores første tur med S-toget siden Bo blev syg. Bo har sammen med sin hjemmevejleder været på en prøvetur, så han havde godt styr på, hvordan man gør og kunne vise mig det. Et vink til togføreren, der så kommer ud og hjælper med en rampe. Nemt og ukompliceret.

Med S-tog

Det sværeste er adgangsforholdene til stationen. Svingdøre ind til selve stationen og igen ind til perronen som kræver, at man kan bruge begge sine arme. Det er lidt af en prøvelse, så det er næppe  noget, Bo kommer til at gøre alene.

Destinationen for turen var Klampenborg station. Herfra gik turen ind i Dyrehaven med vores datter Mette og lille Daniel. Så det var endnu en ting der kan lade sig gøre igen.

Op på Bedstefars dyt

Søndag gik turen til Hillerød, hvor vi mødtes med Lisbet. Oprindeligt var meningen, at vi ville prøve vores ny-indkøbte rejsescooter. Ved et tilfælde kom jeg til at tale med Winni på Facebook, der fortalte om sin rejsescooter, der er modellen større, end den vi har købt. Jeg har derfor kontaktet Seniorland.dk, hvor vi har købt den og afventer at høre fra dem for at få vores byttet, da den ikke har været brugt endnu. Mere om dette i næste uge.

På tur til Hillerød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.