Livet med foden i gips

Livet med foden i gips er ved at finde sit leje. Efter 10 dage inden for hjemmets fire vægge, har Bo  givet den gas siden. Fredag gik Bo sine første skridt ned ad trappen i fin stil. Gipsfoden er ikke nem at gå med, når man oven i er udfordret på balancen, men Bo er supergod til at finde en teknik, så det kan lade sig gøre. En kort tur på el-scooter i solskin var rigeligt til at klare behovet for at se noget andet den dag.

Lørdag gik turen gennem Frederiksberg Have, hvor trængsel af børn der ledte efter påskeæg, var lige rigeligt nok til Bo. Efter dejlig en frokost på Belis Bar ved Frederiksberg Rådhus, gik turen hjem igen og direkte i seng.

Hvad er elefant og hvad er sten:-)
Hvad er mon elefant og hvad er mon sten?

I dag søndag har vi været en tur på Vestamager med el-scooter og Metro. Bo er blevet rigtig go’ til at navigere i Metroen og jeg er blevet bedre til at lade ham gøre det selv! Vi havde et smartbox-gavekort fra Bo’s afskedsreception, så den stod på Brunch i Cafe 8-tallet, hvorefter turen gik hjem igen og dynerne kaldte. En dejlig dag for os begge.

Lidt til kolesteroltallet og lidt der vejer op. Så passer regnskabet vist:-)
Lidt til kolesteroltallet og lidt der vejer op. Så passer regnskabet vist:-)
Så går turen hjem med Metro.
Så går turen hjem igen med Metro.
Opstigning mod dynerne.
Opstigning mod paradis = sengen.

Som en del af Region Hovedstadens projekt “Grib om livet”, har vi medvirket til optagelse af en film om os, efter livet har slået en koldbøtte. Vi er ret spændte på at se resultatet i løbet af foråret. Jeg skal nok linke til filmen, når den bliver klar. Det er vigtigt for os at vise, livet stadig har masser at byde på, selvom der er mange forhindringer på vejen efter en blodprop i hjernen.

"Grib om livet"- optagelse i vores hjem.
“Grib om livet”- optagelse i vores hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.