Lidt om læserbrev, film og operation dropfod

Jeg fik afvist mit læserbrev af Politiken og Berlingske. Man får ingen begrundelse, så jeg ved ikke hvorfor, kun at de modtager temmelig mange. Jeg har derfor skrevet til sundhedsminister Sophie Løhde og socialminister Karen Ellemann og venter nu på, at høre fra dem. Det gælder om at holde gryden i kog, nu hvor hjerneskadede og pårørende er på dagsordenen, takket være Mette Line og Kristian Boserups film “Dem vi var”.

Jeg har endnu ikke selv set filmen. Jeg har svinget fra ikke at ville (turde) se den, til at jeg vil se den. Håber jeg når det, ellers har jeg hørt, den kommer i tv2 til efteråret. Det er sejt af Mette Line og Kristian at stå frem og fortælle deres historie, som på mange måder er vores allesammens fortælling. Læs om filmen og se trailer HER

Som en positiv følge af filmen, har medierne haft forskellige vinkler på hjerneskade oppe at vende. Lise Beha Erichsen, direktør i Hjernesagen har været fremme og tale sagen, men jeg  har dog manglet at høre fra politikerne – dem der kan gøre en forskel for os. Eller har jeg sovet i timen og ikke opdaget, at der har været nogen på banen og sagt de vil se på forholdene?

Og så til vores lille verden. I tirsdags var Lisbet med Bo på sygehuset, hvor han fik gipsen af. Han heler supergodt, så lægen var meget tilfreds. Bo har nu fået en såkaldt Walker på i stedet, som vi kan tage af om natten. Da jeg skulle passe mit arbejde og ikke kunne være med, har jeg ikke alle detaljer fra besøget. Det er en kæmpeudfordring, for vi er meget usikre på flere ting, selvom Lisbet har lyttet godt. Et eksempel på hvor vigtigt det er, at pårørende kan deltage ved den slags sygehusbesøg. Om to uger begynder genoptræning på sygehuset, så vil det vise sig, om operationen har haft den ønskede effekt.

Gipsen tages af.
Gipsen tages af.
Stor tilfredshed med helingen.
Stor tilfredshed med helingen.
Walker spændes på.
Walker spændes på.

Bo trisser nu rundt med Walkeren på. Det går lidt bedre end med gipsen. Fredag forsøgte han med lidt gangtræning for første gang udendørs og lørdag klarede han at deltage i konfirmation 5 timer i stræk, inden han måtte kaste håndklædet i ringen og køres hjem. Stort fremskridt:-)

Forårssolen nydes:-)
Ultimativ nydelse af forårssol:-)

2 tanker om “Lidt om læserbrev, film og operation dropfod”

  1. Jeg syntes det er fedt og det bliver rigtig spændene at høre hvordan det bliver håber det bliver godt jeg har hørt min læge og sygehuset de kender ikke til noget med en operation men håber det virker for bo

    1. Kære Finn. Hmm måske den ikke kan bruges til den type dropfod du har? Det har helt sikkert hjulpet Bo til at være mere selvhjulpen. Bedste hilsner Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.