KU:BE

En af indgangene til KU:BE

Frederiksberg har fået et nyt kultur- og bevægelseshus, der netop er åbnet. Huset er beliggende i bydelen Flintholm, tæt på Metro og s-tog. Huset der har fået navnet KU:BE (en forkortelse af kultur- og bevægelse), var en meget postiv oplevelse. Bo var, som han altid er ved nye ting, ikke meget for at vi skulle derover, men han var ret begejstret efter besøget. Huset er åbent dagligt og indeholder lokaler til forskellige aktiviteter for bl.a. Ældresagen, aftenskoler osv. Her vil også blive afholdt koncerter og teaterforestillinger. Det er let at komme rundt i med el-scooter på alle tre etager med elevator.

Indbydende klatrevæg til store og små.

På 3. sal er en løbebane. Bo testkører den:-)

På 2. sal har biblioteket et lokale, hvor de seneste bøger kan lånes, og hvor man kan låne Ipads til at læse aviser på. Her findes også forskellige magasiner, og det er muligt at hente reserverede bøger.

Bo får information om lydbøger af bibliotekar.

I stueetagen er en cafe med lækre kager og rigtig god kaffe. Når de sidste ting er på plads, kan der også købes varm mad.

Indbydende kager i cafeen.

Udendørs er en aktivitetshave, der indbyder til bevægelse for både store og små. Vi nøjedes med at nyde udsigten fra toppen af haven, der også mangler lidt endnu for at være helt færdig.

En lille del af det udendørs aktivitetsområde

Vi glæder os over at have fået sådan et spændende sted tæt på hvor vi bor, og ser frem til at komme der i fremtiden og ikke mindst have vores barnebarn med derover.

Har du lyst til at læse mere om KU:BE kan du klikke HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.