Kontakt

Kontaktoplysninger

  • hellewenck@hotmail.com
  • Facebook: HelleWenck.dk

Jeg har deltaget i debatter og oplæg i forskellige sammenhænge. Nedenfor kan du se nogle af de ting jeg/vi har medvirket i.

Jeg har holdt oplæg om at være pårørende for fagfolk ved temadag afholdt af Hjernesagen samt for andre pårørende på CSV (Center for Specialundervisning).

Billede fra temadag i Odensen. Foto: Hjernesagen
Billede fra temadag i Odense. Foto: Hjernesagen

Artikler

I  Hjernesagens blad nr. 1/2016 kan du læse artikel om Bo’s udfordringer med kørsel. Du finder bladet HER

Hjernesagens blad nr. 4/2016 er vi at finde på forsiden samt i artikel om Hjernesagens temadag om pårørende. Her var jeg oplægsholder om at være pårørende til hjerneskadet. Du finder bladet HER

Ude og Hjemme uge 8 2017 bringer en artikel om os. Du finder den HER

Vejlefjord Rehabilitering har bragt en artikel om os, som du kan læse HER

TV2 News

Den 23. maj blev jeg/vi interviewet af TV2 News i forbindelse med Ældresagens fokus på pårørende. Du kan følge med på Instagram under #støtpårørende. Desværre er det ikke muligt at henvise til indslaget.

Debatindlæg

Jyllandsposten bragte den 28. maj 2016 debatindlæg jeg skrev i samarbejde med direktør for Hjernesagen Lise Beha Erichsen. Du kan læse indlægget HER.

Grib om livet

I foråret 2016 deltog jeg i fokusgruppeinterview for Region Hovedstaden. Efter interviewet blev optaget en film, hvor både Bo og jeg deltager. Fokus er, at livet stadig kan leves trods udfordringerne. Du finder filmen og andre film om emnet HER.

IMG_5459