Kast jer ud i det

Jeg skrev sidste gang lidt om “Den første gang for alting.” Bo og jeg åbner verden igen, ved at forsøge at gøre de ting vi gjorde, før Bo blev ramt af blodproppen. Vi tager bittesmå skridt sammen, men før vi overhovedet kan tage de skridt, har der været mange overvejelser og bekymringer. Det fylder temmelig meget, og kan være vanskeligt for udenforstående at sætte sig ind i. Alt skal overvejes og planlægges. Vi skal forsøge at forudse, hvilke forhindringer vi kan komme ud for. Hvordan kan vi gøre det? Hvad skal der til? Kan vi det? Det handler om alt fra transport, parkering, toiletforhold, plads, adgangsforhold osv.  Nogle gange allierer vi os med familie eller venner, andre gange gør vi tingene bare os to. Bo har brug for forudsigelighed, så vi kan ikke bare gå ud ad døren, fordi jeg pludselig synes, det er en god ide.

Træning hos Center for Hjerneskade.
Der har også været tid til træning på Center for Hjerneskade.

Og så har vejret stor betydning. Vi kan ikke smutte i tørvejr, hvor som helst, når vor Herre åbner for sluserne. Vi valgte i lørdags, hvor regnen silede ned, at køre i bil til Frederiksbergcentret, for at bytte endnu en vinterjakke jeg havde købt, og som ikke kunne bruges. Vi fandt en anden i Peak Performance, med både knapper og lynlås. Nu håber jeg, den er rummelig nok, til at Bo selv kan håndtere den. Tusind tak for alle de gode tips og tricks vi har modtaget i den forbindelse. Jeg kan høre, andre har lært at lyne jakker med hjælp fra tænderne, så det må vi igang med at øve.

Frokost 42 Raw
Frokost 42 Raw i Frederiksbergcentret.

Jeg har aldrig tidligere været til storcentre, men må sande at i vores forandrede liv, er det bare så meget nemmere. Ingen ujævne fliser, vi kan som regel komme nemt rundt, i det hele taget opfyldes de fleste af vores behov rigtig godt sådan et sted. Så vi handlede ind i Føtex i bunden af centret, spiste frokost hos 42 Raw i toppen og shoppede på etagerne ind i mellem. Vi måtte på mange elevatorture, men det fungerede.

Kø i Føtex:(
Kø i Føtex 🙁

I ugen der netop er gået, har Bo kastet sig ud i verden helt alene. Der er åbnet en frisør overfor, hvor vi bor, så Bo besluttede, at hun skulle prøves. I kan muligvis huske, jeg tidligere har skrevet om, at Bo er kommet hos den samme frisør i rigtig mange år, men at hun har salon på Østerbro, hvilket kræver en del for at komme derhen. Bo bestilte selv tid, tog el-scooteren derover (turde ikke gå alene), blev klippet og kørte så videre over i Meny og købte yougurt. En kæmpeting i vores lille verden. Endnu en ting der er besejret, og han er ikke længere afhængig af mig for at blive klippet. YES:-)

Kast jer ud i at prøve ting af, om det er en tur ud ad hoveddøren og tilbage igen, så gør det. Det vigtigste er at gøre det, og gøre noget sammen. Det var også sådan, vi begyndte.

Feriebillede fra Slettestrand
Feriebillede fra Slettestrand-drømte mig lige tilbage til dejlige feriedage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.