Igang igen

Bo’s urinvejsinfektion har været en sej omgang, og er det til dels stadig. Alle tallene er pæne, men at være sengeliggende i en uge, er ikke godt for nogen. Svækkelsen gør, at gangtræningen der var i god udvikling, er blevet sat tilbage. Det kræver ekstra energi og gør derfor Bo ekstraordinært træt. Samtidig er han temmelig træt ovenpå selve sygdomsforløbet, så regnestykket der hedder: hjerneskadetræthed + sygdom = tre skridt tilbage. Heldigvis fejler Bo’s humør ikke noget, så når han er vågen, er han “fræk” som han plejer og dejlig at være sammen med, som altid.

Jeg var med ham til træning hos Fyssen forleden. Det er skønt at se, hvordan hun kan få ham til at gøre ting, han ikke gør af sig selv. Caroline er fantastisk motiverende for Bo at være sammen med, så jeg håber, det kan være med til skubbe udviklingen i den rigtige retning igen.

Der korrigeres
Der korrigeres …
... og masseres.
… og masseres.

Vi tog en tur i det fri i dag og gik den faste runde om ejendommen vi bor i.  Det var meget krævende, men en kæmpe sejr, da turen var gennemført.

Jeg har selv haft en heftig uge på arbejde, hvilket ikke har hjulpet på situationen. Ud ad døren kl. 7.00 og hjemme igen omkring kl. 19 gør livet ret krævende. Jeg skal så igang med madlavning, oprydning mv. så når hovedet lander på hovedpuden omkring kl. 21, er jeg helt færdig. Mit store fravær herhjemme er ikke godt for Bo. Der skal være nogen til at “piske” ham og holde ham igang.

Og midt i alt dette, faldt jeg over denne simple fantastiske opfindelse – Magni der var omtalt på Tv2’s hjemmeside. Et magnetsæt til at holde på en stok/krykke, så den ikke vælter, når den ikke bruges. Jeg har købt den HER hos Huset Venture, hvor der også er en lille video af, hvordan den fungerer. Den er opfundet af en mand, der selv bruger stok og var træt af den væltede. Vi har betalt 329,- kr incl forsendelse.

IMG_2193
Magni – en super opfindelse.

Fortsat god søndag til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.