Hverdagslykke

Når ting bliver svære i livet og alting kan synes håbløst, er det ekstra vigtigt at huske på hverdagslykken. Hverdagslykke er blandt andet alle de små ting, som vi ofte kommer til at tage for givet, og som vi ikke altid lægger mærke til, ikke mindst når livet slår kolbøtter. Men det er også noget andet og mere. Det har Politiken haft en artikel om den 1. oktober 2016. Du finder artiklen HER. Det er ret interessant, som følelsen af lykke og velbehag, kan mærkes, når man er opmærksom på det.

For os har hverdagslykken på denne søndag indtil nu været, at jeg har løbet for første gang i 7 måneder, at jeg købte morgenbrød med hjem og vi hyggede i køkkenet, at Bo fik sin adventsgave, at vi kørte sammen ud at handle – Bo på el-scooter og jeg på cykel og vi nu sidder sammen i sofaen med hver sin computer, i varme og tørvejr.
I alle de år jeg har kendt Bo, har han lavet julequiz til juleaften, men da blodproppen ramte, kunne han ikke længere det – troede vi. Men den fysiske genoptræning hos Neuroform, har også udviklet ham kognitivt, så nu er han i fuld gang med at forberede denne opgave. Det er fantastisk, at han kan det igen, og for os begge et tegn på den gode udvikling, han er inde i.

Der forberedes julequiz.

Adventsgaven var en dims, der kan skære hovedet af et blødkogt æg. Bo er meget glad for æg, og jeg er drøntræt af at pille dem for ham, så da jeg fandt denne æggeskærer i Imerco, var jeg ikke i tvivl om, at det måtte være adventsgaven denne søndag. Og så er det en indirekte gave til mig selv. Du kan se den hos Imerco HER.

Æggeskærer.
Et styk halshugget æg.

Fandt i øvrigt DENNE model på nettet bagefter. Den er meget billigere, men jeg ved ikke hvor god den er. Måske der er nogle af jer, der har erfaring med den?

Bo øver sig i at smide krykkestokken herhjemme. Han er ikke meget for det, men jeg forsøger at være vedholdende i min forventning til ham, for han kan godt “gå” uden krykke indenfor, når jeg er ved siden af, omend det er usikkert og balancen stadig en udfordring.

Det er krævende at gå uden krykke.

Der er endnu ikke nyt at fortælle i klagesagen til Frederiksberg kommune.

Nyd jeres 3. søndag i advent og husk at lægge mærke til følelsen af hverdagslykke.

4 tanker om “Hverdagslykke”

 1. Hvor ser Bo glad og skælmsk ud på det første billede. Han glæder sig nok til at lave julequiz til juleaften.

  1. Kære Birthe. Ja, billedet fanger Bo, som den han er. Til gengæld var det svært at tage et billede, da han gik, for han er for usikker, til jeg kan gå fra ham. Men det lykkedes da, nogenlunde:-). Bedste hilsner Helle

 2. Hej Helle og Bo

  Tillykke med den ny æggeskærer og tænkte på om det er mere udfordrende at koge et æg.
  Jeg overlader derfor gerne denne disciplin til Jette
  😀
  God weekend.
  Hilsen Flemming og Jette

  1. Godaften til jer. Bo er ret go til at koge æg. Æggeskæreren kræver også min hjælp, men er dæleme nemmere end at pille det. Og Bo spiser altid to blødkogte æg 😬😀. Bedste hilsner herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.