Odense, Hotel Radisson Blu

Hotel Radisson Blu H.C. Andersen, Odense

Vi er netop hjemkommet fra to overnatninger på Hotel Radisson Blu H.C. Andersen, Odense. Det er beliggende i H.C. Andersenkvarteret, hvilke giver lidt udfordringer i forhold brosten. Der er dog lavet “kørespor” i fortorvet en del steder i bydelen.

Hotellet er helt i top, hvad angår vores behov. Indgangen er til at komme ind ad og receptionen let tilgængelig. Personalet er søde og hjælpsomme.

Værelset er beliggende tæt ved indgangen. Så vidt jeg ved, har dette hotel to handicapvenlige værelser. Værelset er stort med god plads til at navigere med en kørestol.

Badeværelset er en drøm, med badesæde i bruseren, armlæn på toilet, skridsikker måtte til badet, god plads, spejle flere steder – også i kørestolshøjde, hårtørrer der kan nås fra kørestol samt skab, hvor de nederste hylder kan nås fra kørestol.

Sengen er elevationsseng og sengeborde er på hjul, så de kan rykkes efter behov.

Restauranten på hotellet ligger i niveau med indgangen, og der er handicaptoilet på gangen mellem indgang og restaurant.

Det er det bedste hotel, vi har oplevet indtil nu. Husk altid at ringe når du skal booke værelse. Så kan du fortælle om netop jeres behov. Vi reserverede plads i restauranten i forvejen. Det betød, der var tænkt på plads til at komme til med en kørestol.

Vær særlig opmærksom på brostenen foran hotellet og på det lille torv. Der er også brosten fra de 2-3 handicapparkeringspladser tæt ved hotellet.

Du finder hotellet på følgende link: http://www.radissonblu.dk/hotel-odense

God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.