Hjemme igen

Jeg tog til Vejlefjord sidste lørdag, og da jeg har efterårsferie, blev jeg til udskrivningssamtalen i onsdags. Det var godt at være lidt med ved Bo’s træning, så jeg kunne blive vejledt i, hvor jeg kan støtte ham bedst.

Vi gik, sammen med fysioterapeuter og flere andre ramte, en dejlig tur fra rehab til hotellet. Jeg fik det fif at tage en stol med, så Bo kan hvile sig undervejs og dermed gå meget længere. Det bliver nu kørestolen, som kommer med, ligesom i dag, hvor vi har en tur i Netto. Efter de 8 uger på Vejlefjord, er Bo blevet langt mere udholdende og går mere oprejst -indtil trætheden altså melder sig.

Intensiv vejledning.

En træt mand, der glemmer positionen på stokken, efter lang gå-tur til Netto.

Ellers nød jeg fridagene i Jylland, mens Bo trænede. Jeg var bl.a. en tur til Skanderborg, hvor jeg spiste skøn Hokkaidosuppe på Madglad, et hyggeligt sted med sød betjening og lækker mad.

Nu melder hverdagen sig herhjemme. Jeg skal på arbejde i morgen, og Bo er bevilliget 3 dage om ugen på Hovedhuset på Amager fra 1. november. Det bliver spændende at se, hvordan det går. Han skal selv tage frem og tilbage på el-scooter og med metro. Bo’s hjemmevejleder har trænet turen med ham en del gange, så det skal nok gå, hvis der bare ikke er for mange mennesker med i metroen.

Ud over Hovedhuset, har Bo fået plads på Fitnessholdet på Center for Hjerneskade 2 eftermiddage om ugen. Vi skal selv betale for dette, men jeg er sikker på, det er pengene værd.

Endelig skal der findes plads til vederlagsfri fysioterapi 2 gange om ugen. Det bliver lidt af et puslespil, men vi har aftalt, at nu starter vi det hele op, og så må vi se, hvordan det går. Da Hovedhuset og CFH ligger tæt på hinanden, vil det være ret godt, om Bo orker at køre til CFH efter Hovedhuset.

Dagene flyver af sted, og i morgen er det hverdag igen, med alt hvad det indebærer. Vi har nydt de sidste fridage sammen herhjemme, dog har jeg været syg siden lørdag middag. Øv – men heldigvis går det den rigtige vej, så jeg satser på at være på benene igen i morgen, når arbejdet kalder igen.

Den smukke udsigt nydes.

God uge til jer alle.

6 tanker om “Hjemme igen”

 1. Hvor er det dejligt at følge jer, har selv været på Vejlefjord og kæmpet mig ok tilbage efter en bp. Bevar håbet og kampgejsten så når man langt.
  Det bedste hilsner herfra
  Kurt

  1. Kære Kurt. Tak for din dejlige hilsen. Hvor er det skønt at høre, du er kommet langt. Bo har heldigvis også kampgejst og er motiveret for at træne. De bedste ønsker til dig. Helle.

 2. Tusind tak – det er så inspirerende at læse – og mange gode fif : vederlagsfri fys ? Kan man få det bevilget hos kommunen ?
  God aften til jer !
  Mange hilsener
  Sanne

  1. Kære Sanne. Dejligt du kan bruge det jeg skriver om😊. Vederlagsfri fysioterapi fås gennem egen læge. Så afsted med dig og få sådan en. Udfordringen kan være at finde en egnet terapeut, der ved noget om neurologiske skader. Hvor vor du henne i DK? Bo har endelig i 3.forsøg fundet et sted, hvor de er dygtige. Det er på Bullovsvej her på Frederiksberg. De er vist en del af en kæde der hedder FysioDanmark. Spørg endelig igen, hvis der er noget jeg kan hjælpe med. Bedste hilsner Helle

  1. Kære Heidi. Det har været så godt. Det vigtige er nu, at holde det ved lige 😊. Bedste hilsner Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.