Gør det nemt for dig selv

Bo har det meget bedre nu efter sit ildebefindende i torsdags (se min Facebookside HelleWenck.dk
hvis du ikke lige har fulgt med)Han er stadig træt, men det er aftagende, dvs. tilbage til den sædvanlige træthed. Det var en stor forskrækkelse for os begge og bekymringerne over, hvad det har været fylder en del. Der er jo flere muligheder. En af de nemme forklaringer er, at han ikke har fået væske nok, for det ved jeg han ikke har. Jeg har derfor lavet afmålte flasker, som han SKAL drikke i løbet af dagen. Vi krydser fingre og håber det ikke sker igen.

Næsten frisk igen

Dagene går videre, og det travle og ofte hårde liv jeg lever som pårørende gør, at alt hvad der kan gøres nemt, simpelt og effektivt for mig, er et must. Et af de steder, hvor der findes mange muligheder for at lette hverdagen, er inden for fødevareområdet.

Jeg har flere gange bestilt måltidskasser på nettet hos www.Retnemt.dk og har nu lavet en aftale med dem om at anmelde konceptet og to af deres måltidskasser, som vi modtog i den forgangne uge. Aldrig har jeg været så glad for ikke at skulle tænke over aftensmaden, som netop i denne uge.

 Sponsoreret indlæg

Retnemt.dk er er et superkoncept, hvor man kan bestille måltidskasser, der indeholder lige præcis det man skal bruge til et måltid.

Det er muligt at vælge mellem forskellige typer af kasser afhængig af ens smag, tid og økonomi. Du kan gå ind og se de forskellige måltidskasser HER.

Vi er glade for alle kasser, men ikke mindst for de der hedder Retsundt og for Middelhavsret. De falder i vores smag og så er vi sikre på at få varieret aftensmad med masser af grøntsager.

Hjemmesiden er nem at gå til, og det er overskueligt at bestille, ændre bestillinger osv. Der er flere dage at vælge levering på, hvilket passer os temmelig godt. Bo kan være med til at vælge, hvad vi skal have, så han også føler han bidrager og samtidig kan få mad han har lyst til, og jeg føler ikke, det kun er mig der skal beslutte, hvad der skal på middagsbordet. En byrde mindre.

 Senest har vi fået leveret 2 skønne retter. Den ene kasse indeholdt ingredienser til ”Farserede squash med tomatsalsa” og den anden ”Rødspættefilet i grøn karry med wokgrøntsager”. Havde vi ønsket andre retter, kunne vi bare have valgt det.  Den medfølgende opskrift er nem at følge og retterne er hurtige at lave. Det smagte superskønt, og så var der rigeligt til os begge.


 Jeg kan stå helt inde for konceptet Retnemt.dk, der virkelig er ret nemt og fritager mig for at spekulere over hvad jeg skal lave til aftensmad, få handlet ind og inddrager Bo. Og så smager maden dejligt. Derfor har jeg valgt at skrive om det her på bloggen. Så gør som os, hop ind og prøv det. Velbekomme.


 

 

3 tanker om “Gør det nemt for dig selv”

  1. Retnemt er en skøn løsning i en travl hverdag som ramt, mor til to børn og i arbejde. Nå ja og så er der også min vedligeholdelsestræning og ungernes fritidsaktiviteter…. Så er retnemt en skøn løsning.

    1. Ja, det er bare supergodt. Dejligt at høre du også har glæde af det i et travlt liv, der kræver meget af dig. At være fri for at tænke på, hvad vi skal spise og handle det ind er en stor byrde at blive fritaget for. Og så er det sundt med grøntsager, fisk osv. Det er bare retnemt.dk 🙂 Bedste hilsner Helle

  2. Kære Flemming og Jette. Det lyder ikke som om jeres nye kommune rykker på opgaven. Øv, hvor er det bare urimeligt. Har skrevet til jer på mail. Bedste hilsner Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.