Feriecenter Slettestrand

I går kom vi hjem, efter en dejlig forlænget weekend på Feriecenter Slettestrand sammen med vores gode veninde Lisbet. Vi havde hørt meget godt om stedet i forvejen, og det levede fuldt ud op til forventningerne.

IMG_1366

Det er et feriecenter med fokus på, at der skal være plads til alle; børnefamilier, handicappede eller mountainbikeryttere. Der er mulighed for elevationsseng til den ramte, der er god plads i lejlighederne, der kan lånes badestol eller skammel osv. osv. Bare ring og aftal det i forvejen. Og så er det muligt at leje mini-crosser til Bo, hvilket var en dejlig overraskelse, så vi har været på længere ture, end vi forventede, inden vi kom. Lisbet og jeg lejede cykler.

Aldrig har jeg set så mange mooncars:-)
Aldrig har jeg set så mange Mooncars:-)
IMG_1396
Klædt på til tur på Crosseren

Der er fitnessrum med maskiner, så det er muligt at træne, selvom man sidder i kørestol. Og så er der et varmtvandsbassin med lift. Det sidste nåede vi dog ikke at prøve.

Der trænes - sammen
Der trænes – sammen!

Stranden ligger et par hundrede meter fra selve feriecentret. Her er der lagt metalriste, så man kan køre i kørestol tæt på strandkanten. På feriecenteret er der en stor plastickørestol, som kan køre i sandet og ud i vandet, så det er muligt at bade for den ramte.

IMG_1384

Personalet er opmærksomt  og Inger Marie, der er medejer af stedet, er fantastisk. Hun er altid igang, og man møder hende allevegne i feriecentret opmærksom på sine gæster eller rundt i området på sin mountainbike. Hun er tydelig vellidt, og mange af gæsterne er gengangere.

AAC528B1-6757-4F31-9C4E-E46E0292D032-1

Vi har allerede nu reserveret et ferieophold til sommer.  Lisbet og jeg har planer om at leje mountainbikes og melde os til et af de kurser der tilbydes. Naturen er skøn og byder på både slentreture ved stranden og udfordringer i det nærliggende kuperede terræn.

IMG_1404

I kan læse mere om Slette Strand Feriecenter her: http://slettestrand.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.