Farvel til en fantastisk arbejdsplads

Torsdag var der afskedsreception for Bo, da han nu , efter mange overvejelser, går på efterløn fra 1. januar.  Det var en dag, vi begge havde imødeset med blandede følelser. Et definitivt farvel til en arbejdsplads, som Bo har været utrolig glad for. Og det forstår jeg godt, ikke mindst efter at have oplevet, hvilke fantastiske kollegaer og medarbejdere han har haft. Der blev grinet og grædt, holdt taler og sunget for ham, og han fik igen af samme skuffe, som han selv har givet, og som han holder så meget af.

IMG_1763

Og der blev givet gaver i stor stil. Overleveringen af et par af gaverne vil Bo altid huske. Hans fodboldpiger kom med en blomst og en elev fra 9.kl. kom med vin og chokolade. Når elever kan huske en administrativ leder, så har han da gjort indtryk.

IMG_1767

IMG_1779

IMG_1781

Et udsnit af gaverne. Der kom flere med bud dagen efter - vildt!
Et udsnit af gaverne. Der kom flere med bud dagen efter – vildt!

Der blev kæmpet en del med tårerne hos alle, men der blev også grinet og krammet i stor stil. En god eftermiddag der altid vil blive husket – tusind tak for det.

Nu skal vi igang med den helt store udfordring – hvad skal dagene fyldes med nu? Gode ideer modtages gerne. Bo kan ikke holde koncentration og opmærksomhed så længe, så det skal være noget, hvor nogen kan “vække” ham ind i mellem, når han går i stå.

Julen var en blandet oplevelse sidste år. Der var absolut ikke overskud til bagning, men i år har vi netop nået målet om at få bagt vaniljekranse. Bo deltog, trods indledende protester. Han mente ikke, han kunne være med, når det kun er den ene hånd, der kan fungere. Men min stædighed vandt og resultatet kan ses nedenfor:-)

Der kæmpes med vaniljekransene:-)
Der kæmpes med vaniljekransene:-)

Jeg vil ønske jer en rigtig glædelig jul. Jeg håber, at I alle har nogen at være sammen med, og kan nyde det som julen handler om; nærvær, fællesskab og kærlighed.

Glædelig jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.