Et par gode hjælpemidler 

Sponsoreret indlæg

Jeg har indgået et samarbejde med firmaet LivetSomSenior.dk, der sælger hjælpemidler, der ikke kun er for seniorer, men også for mennesker med handicap som Bo. Aftalen indebærer, at vi får tilbudt nogle hjælpemidler, som vi afprøver. Hvis vi synes, hjælpemidlerne er gode, vil jeg skrive om dem her på bloggen, så andre kan få kendskab til dem. Det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for de ting, vi omtaler, I kan derfor regne med, at vi kun omtaler ting, som er absolut i orden, ud fra de udfordringer Bo har.

Bo har brug for en skridsikkert bordmåtte til at stille glas og tallerkener på, når han spiser eller laver mad. Vi har ind til nu, brugt skridsikkert underlag, jeg har klippet ud fra en rulle, men nu har Bo testet en helt fantastisk skridsikker bordmåtte, fra LivetSomSenior.dk, som virkelig er skridsikker. Det er helt umuligt at rykke et glas eller tallerken ved at skubbe til det, når det står på dette underlag. Og så er det nemt at tørre af, hvilket de underlag vi tidligere har brugt, ikke er. Den skridsikre bordmåtte findes i flere størrelser og fås også i en rund model. Bo mener, jeg også skal have et, for så ser det pænere ud på bordet, når der ligger to 😊. Klik HER for at se de skridsikre bordmåtter.


Bo er udfordret på, at han ikke kan holde en bog eller Ipad, samtidig med at han skal bladre eller swipe. Jeg har tidligere kigget på forskellige modeller, men har ikke rigtig kunne finde noget, der var egnet. LivetSomSenior.dk har et læsestativ, som er super god. Den har to små ”pinde”, der holder på det, der skal læses. Den er pæn at have stående, og så kan jeg godt lide, at den er af træ. Det er nu meget lettere for Bo at sidde med læsestof uden det hele tiden ned på gulvet, hvor han har svært ved at samle det op. LivetSomSenior.dk har forskellige modeller i forskellige materialer. Klik HER for at se modellerne.Jeg håber, I kan bruge mine anmeldelser. Vi kan begge stå helt inde for de to produkter, som er omtalt her.

7 tanker om “Et par gode hjælpemidler ”

 1. Denne uge har været Senior Sundhedsuge i Slagelse. Der var bl.a. en udstilling om velfærdsteknologi, som havde mange spændende nyheder.
  Jeg ved, at der findes en lignende udstilling på DOK 1 i Aarhus. Det må der vel også være i andre byer?
  Det er rart at se, hvilke muligheder der findes og få demonstreret, hvordan de forskellige redskaber virker.

  1. Kære Birthe. Der findes rigtig mange hjælpemidler og flere er på vej. Udfordringen er at de koster penge og nogle af dem er ret dyre og derfor ikke indenfor rækkevidde for mange mennesker. Men det er bestemt spændende og man jo håbe på, at kommunerne ser muligheder i den nye teknologi og vil betale for relevante teknologier. Bedste hilsner Helle

 2. Tak Helle for alle dine initiativer til gavn og glæde for Bo og dermed for alle, der har brug for lignende hjælpemidler.
  Venlig hilsen
  Birthe Marie

  1. Kære. Birthe. Tak for din hilsen. Vigtigt at udbrede kendskab til, hvad der findes af gode hjælpemidler. Bedste hilsner Helle

 3. Hej Helle og Bo

  Vi glade for at læse om nye landvindinger som kan forbedre Bo s hverdag og dermed gøre livet nemmere for alle.

  Nu er det spændende at se reaktioner fra ansvarlige politiske partier.

  Implementering WPS er lkke nået frem endnu.

  Med venlig hilsen

  Flemming og Jette

  1. Kære Jette og Flemming. Tak for jeres hilsen. Ja, det er skønt når vi finder gode hjælpemidler, som Bo kan bruge. Bedste hilsner Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.