Endnu et postkort fra Vejlefjord

Så har jeg igen været på Vejlefjord og besøge Bo. Det er et fantastisk sted, hvor kompetente medarbejdere knokler med at skabe udvikling hos de ramte. Bo er blevet langt mere udholdende dvs. han kan gå længere og hurtigere og han kan gå i lidt bakket terræn. Samtidig er hans holdning og gang blevet mere flydende – indtil han altså bliver træt. Hans vejrtrækning er blevet mere regelmæssig og han får ikke så ofte noget i den gale hals, med efterfølgende hoste til følge.

Der er nu halvanden uge tilbage af opholdet. Han glæder sig meget til at komme hjem, selvom han er glad for træningen. 8 uger er lang tid hjemmefra, ikke mindst når opholdet, er så langt væk fra alting, som tilfældet er med VF. Han føler sig meget alene, selvom der er mange andre.

Lørdag var vi en tur i øsregnvejr til Trapholt museet i Kolding, hvor vi så udstillingen “EAT me”. Du kan se billeder nedenfor. Da deres cafe var optaget, tog vi turen til Skanderborg, hvor vi kender forholdene i deres Kulturhus (som er egnede for handicappede) og samtidig har flere gode minder fra, fra før Bo blev syg. Maden er god, betjeningen fin og udsigten flot.

Karamelpapir!

Brugt tyggegummi !

Kagekrymmel!

Skanderborg i regnvejr.

Behov for hvile 😊

God uge til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.