En stille weekend og lidt om fodbold

Weekenden lakker mod enden – en stille en af slagsen, hvilket har været superdejligt. Bo har været til Nytårskur i KB idag.  Det var fantastisk for ham, at være i sin gamle klub for første gang siden han blev syg. Bo har spillet fodbold i KB siden han var 12 år og fodbold har fyldt meget hele hans liv. I 1971 fik han KB’s ungdomspris “Granen”for at være den mest lovende ungdomsspiller i klubben det år. I 1974 blev han Danmarksmester med KB, så fodbold betyder meget for ham.

"Granen"
“Granen”

Et par gode kammerater fra klubben hentede ham, og en anden kørte ham hjem igen. Det betød at jeg fik et par fritimer, hvilket var skønt.

Det er hårdt at være i byen:-)
Det er hårdt at være i byen:-)

Den rolige weekend har betydet, jeg har haft mulighed for at være på forkant med aftensmad til ugen, noget jeg ikke altid er så god til. Fredag lavede jeg en stor portion hvidløgs-peberfrugt-tomatsuppe, som rækker til flere dage. Den sidste rest bruger jeg som sauce til en stor portion kødboller med hvidløg og parmesanost, jeg har lavet her til aften og smidt i fryseren.

Hvidløgs-peberfrugt-tomatsuppe.
Hvidløgs-peberfrugt-tomatsuppe.
Kødboller med parmesan og hvidløg.
Kødboller med parmesan og hvidløg.

Jeg har lavet brødcroutoner med rosmarin af brødrester og endelig har jeg lavet mysli i ovnen. Alt sammen supernemt, når bare man har tiden og overskuddet.

Brødcroutoner med rosmarin.
Brødcroutoner med rosmarin.
Hjemmelavet mysli.
Hjemmelavet mysli.

I morgen kalder hverdagen igen. Så er det godt at vide, jeg ikke skal tænke på aftensmaden:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.