En lørdag med gratis glæder

Sidste lørdag tog vi i bilen til  langelinie i det gode vejr. Der er to handicapparkeringspladser på Langelinie Alle, lige bag indkørslen/viadukten til langeliniekajen. Desværre undgår man heller ikke her udfordringer, da der er  ret voldsomme brosten på fortorv under broen. Vi valgte at tage den på kørebanen, hvilket ikke var helt ufarligt, da den modkørende trafik har dårligt udsyn. Så vær særlig opmærksom, hvis du også tager denne vej.

IMG_1154

Vi overlevede de ca 10-15 m, hvorefter det er muligt at gå på kørespor over til  fortorvet, der fører ud langs kajen. For enden af fortorvet er det muligt at komme op og gå på promenaden og nyde udsigten ud over vandet uden problemer. Vær dog opmærksom på større bakker både op til og  på selve promenaden.

IMG_1149

To bjørne
To bjørne

Efter frokost derhjemme stod den på Post Danmark cykelløb tæt på, hvor vi bor. En begivenhed vi har været tilskuere til, siden vi flyttede til Frederiksberg. Det er en hyggelig folkefest, hvor Bo kunne være med og nyde rytterne helt tæt på.

IMG_1115

Jeg har gentagne gange oplevet at Bo’s hjerneskadetræthed mindskes, når han holdes igang og stimuleres. Så kan han “nøjes” med et middagshvil på omkring halvanden time. Andre parametre spiller også ind, som f.eks. hvordan nattesøvnen har været. Ingen dage er ens, så jeg glæder mig bare over de dage, hvor han har mere overskud og dermed er mere opmærksom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.