En dejlig fridag

Så blev det min tur til at komme i radioen. Torsdag sidst på eftermiddagen, blev jeg kontaktet af journalist fra DR-nyheder, som ville komme og lave et indslag til tv-avisen samme aften og til radioavisen den kommende morgen. Grunden til den pludselige interesse var sundhedsstyrelsens såkaldte servicetjek af hjerneskadeområdet. Jeg sprang til – alt hvad der kan give hjernesagsområdet opmærksomhed, stiller jeg gerne op til. Vi lavede et prøveinterview, og han ville så ringe tilbage inden for kort tid for at fortælle, hvornår de kom hjem til os.

I mellem tiden var der så nogen, der fandt på at skyde på hinanden ude på Nørrebro, og interessen for hjerneskader begrænsede sig derefter til radioavisen om morgenen. Men lidt har jo også ret, trods alt!

Har du lyst til at høre indslaget, kan du lytte til det HER. Det kommer på cirka 5 minutter inde i udsendelsen.

I går lørdag nød jeg en dejlig fridag hos Lisbet. Min datter og barnebarn kørte mig derop, så jeg kunne nyde lidt vin uden at skulle tænke på, at skulle køre bil. Det blev til en dejlig tur langs Øresund og i den nærliggende skov. Efterfølgende stod den på lækker frokost, kaffe og rødvin. En god fridag, som bare er så vigtig for os som pårørende.

I morgen mandag, skal jeg lave et lille oplæg på Center for Specialundervisning på Amager. Jeg ser frem til at fortælle, men bestemt også til at møde andre pårørende og lytte til deres historier og erfaringer.

Klar til hjemmetræning.

I ønskes alle en rigtig god uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.