En blandet weekend

En lang arbejdsuge med sene dage endte i en weekend med blandede fornøjelser. Fredag faldt Bo herhjemme. Vi slap heldigvis med skrækken, men det var også rigeligt. For at komme op igen, må Bo møve sig hen til sofaen med min hjælp. Her hev han sig op i armen og fik vredet sig op. En svær manøvre, oven på en stor forskrækkelse. Vi har prøvet det et par gange tidligere, og det er en kamp hver gang for at komme op igen. Godt der ikke skete noget, men jeg måtte blive hjemme fra fest på mit arbejde.

Lørdag var jeg til 25 års jubilæum hjemme hos min Mensendieck-lærer. Hun havde meget apropos “vundet” en forsker (i forbindelse med forskningens døgn) til at fortælle om forebyggelse af faldulykker!

25 år som Mensendiecklærer. Tillykke Ulla.
25 år som Mensendiecklærer. Tillykke Ulla.

Der blev vist en planche med nogle træningsøvelser til at forebygge fald, som vi alle kan bruge uanset om man er ramt eller ej.

IMG_2448

Efter oplægget var der lækker hjemmelavet “receptions-mad” – en god måde at fejre en kvinde, som jeg sætter stor pris på, blandt andet sammen med de to  piger, som jeg er på hold med hver uge. En dejlig fri-lørdag i godt selskab.

Lækker mad. Bemærk glas-holderen man clipser på tallerkenen.
Lækker mad. Bemærk glas-holderen man clipser på tallerkenen.

Jeg har i øvrigt netop bestilt flybillet til en fridag i London. Glæder mig til en hel dag sammen med min niece, der er bosat derovre. Det er så vigtigt med disse frirum, når vi som pårørende er bundet i hverdagene. Jeg kan ikke undvære dem, og får lavet aftaler med børn eller venner, der så er hos Bo imens.

Tilbage til faldulykker. Søndag morgen var jeg ude at løbe, da jeg på vej hjem, uvist hvorfor, pludselig falder midt på fortorvet på Gammel Kongevej. Jeg slår knæ og den ene albue i fliserne, og når at få løftet hovedet, så meget at det “kun” er min hage, der får skrammer.  Tænderne undgår at bide i det hårde underlag. Underligt at det sker dagen efter sådan et foredrag. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er faldet!
Livet er fuld af de mærkeligste overraskelser. Disse var nogle af dem der godt kan undværes.

Kom til at trykke på sort/hvid knappen. Ser lidt dystert ud - måske et varsel om faldet der ventede forude.
Kom til at trykke på sort/hvid knappen. Ser lidt dystert ud – måske et varsel om faldet der ventede forude.
AV - forstår godt børn græder når de får hudafskrabninger.
Av – forstår godt børn græder når de får hudafskrabninger.

Vi går en interessant uge i møde, da Bo skal starte genoptræning på sygehuset i morgen:-)

Intet nyt fra ministrene-gud ved om de svarer på min henvendelse!

Søndag eftermiddag i haven. Skønt solskin.
Søndag eftermiddag i haven. Dejligt solskin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.