Der er en første gang for alting

Der er en første gang for alting, ikke mindst når man er ramt, som vi er. Uanset hvad det er, så er det en stor udfordring, første gang det skal prøves igen. Der er sommerfugle i maven, spændinger i kroppen, skiftevis tvivl og tro på at det kan lade sig gøre. Glæden er stor, når det så lykkes at “bestige bjerget”.

I denne weekend har der været flere bjerge, der skulle bestiges. En tur til fysioterapeut (vederlagsfri fys kan søges gennem egen læge), hvor der blev testet forskellige træningsmaskiner og lagt en træningsplan. Det bliver bare så godt, når vi får løst udfordringen med at få lukket jakken, så Bo ikke er afhængig af andre og bare selv kan tøffe derned på el-scooteren. Er der nogen, der kan anbefale en jakke, der kan lukkes med en hånd? Så hører vi gerne om det hurtigst muligt.

IMG_1622
Benpres
Fyssen støtter Bo.
Fyssen støtter Bo.
Venstre hånd hjælpes på plads.
Venstre hånd hjælpes på plads.
Og så må der drejes.
Og der må drejes.

Så har vi været i biografen for første gang siden Bo blev ramt. Endnu engang har vi oplevet stor hjælpsomhed. En sød ung pige flyttede børnesæderne i salen, så kørestolen kunne stå ved siden af sædet, hvor vi sad. Hun var klar igen til at hjælpe os, da vi skulle ud. Dejligt at mærke den form for forståelse. Vi så Spectre, den nye James Bondfilm. Vi var desvære ikke obs på, at den varede 2 1/2 time, så med reklamer og forfilm blev det til små 3 timer, som var noget i overkanten af, hvad Bo kunne klare, men det gik nu fint alligevel.  Det var skønt at opleve, det ikke er spor problematisk at gå i biografen, så det er bare om at kaste sig ud i det. Men vær obs på at få sæder, hvor der er ekstra god plads til benene, sid gerne yderst og tæt på indgangen. Vi valgte en forestilling kl. 12.30, så der ikke var så mange mennesker. Og så var vi i god tid, hvis der skulle vise sig udfordringer. Vi var i Falkoner Bio, og det fungerede bare godt.

Så er Bo klar.
Så er Bo klar til filmen.

Glæden kom på besøg søndag i form af pasning af barnebarn. Der er ikke noget, som små børn der kan få, en til at glemme alt omkring sig. Daniel er nu godt 7 måneder, og kan møve sig frem i verden på maven.  Han er stort set altid i godt humør, og forstår at charme alle omkring sig. Hvad skal det dog ikke ende med om 15 år:-)

IMG_1649
Daniel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.