At være både pårørende og mormor 

I sidste uge skrev jeg et par ord om, ikke at kunne leve op til mine egne forventninger til min rolle som mormor. Min forventning handlede om, at tilbringe masser af tid med det lille ny familiemedlem. Det handlede også om at aflaste forældrene lidt, så de kunne få lidt alenetid sammen. Disse forventninger til mig selv, har jeg bare ikke kunne indfri, med det liv vi har nu. Den ene dag tager den anden, og lige om lidt bliver Daniel 2 år uden jeg har haft ret meget mormortid med ham.  

Der er mange gode legesager i vores gård:-)

Det er ikke noget, der har ikke tynget mig voldsomt, men det har alligevel ligget og naget i baghovedet. 

Efter jeg skrev i sidste uge, fik jeg et rigtig godt tip, fra en på Facebook. Hun laver en fast månedlig aftale, om at hente barnebarn i dagpleje, hvorefter de så tilbringe et par timer sammen. Efter aftensmad henter forældrene så barnet. 

Jeg blev så glad for ideen, at jeg fluks lavede samme aftale til i torsdags. Daniel og jeg havde nogle skønne timer sammen-Bo var til træning, og efter middagsmaden kom forældrene og hentede ham. De havde nydt at have lidt alenetid sammen, så en total win-win aftale. Jeg glæder mig allerede til at hente ham igen om en måneds tid. Tusind tak til dig, der kom med det gode tip. Jeg håber, der er andre der kan få glæde af ideen.

Legetøj behøver ikke være dyrt:-)

Bo fortsætter sin gode udvikling. I går lørdag slog han sin egen rekord i gangdistance. Ca 600 m blev det til med en lille siddepause på en bænk undervejs. Det er utroligt hvad forårssolen kan gøre, mixet med lidt stædighed.

Selfie i solen

Husk det er Hjerneuge i næste uge. Det er mange arrangementer rundt omkring i landet. Tjek  “Hjernen i fokus” på Facebook. Du kan finde det HER. På onsdag er der foredrag på Christiansborg i Fællessalen. Det er kl. 19.00, men du skal møde en halv time før pga. sikkerhedstjek. Mød op og støt vores sag. Jo flere vi er, des bedre. Tilmelding sker til formand for Hjernesagen for København og Frederiksberg, Ann Høyer på telefon 25379883 inden i morgen mandag kl. 12.00. Du kan se programmet for aftenen nedenfor.

Program for Hjernesagsarrangement på Christiansborg

Ved du at Hjernesagen for København og Frederiksberg har en Facebookside? Du kan finde den HER.

God Hjerneuge til jer alle. 

4 tanker om “At være både pårørende og mormor ”

  1. Mit barnebarn på 2 år er vild med svømmehallen, legepladsen samt en tur i Zoo og ikke mindst legoklodser samt “Kaj og Andrea”.

  2. Daniel er en virkelig skøn dreng. Tillykke med, at du nu får mormortid sammen med ham.
    Da min mor blev mormor indrettede hun den nederste skuffe i køkkenet til legeskuffe. Børnebørnene ville gerne være sammen med hende, og så havde hun gemt alle mulige spændende ting i legeskuffen. som de så kunne lege med, mens hun lavede mad. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan bruges som legetøj. Vh Birthe

    1. Kære Birthe. Tak for din søde hilsen og gode ide. Den vil jeg overveje. Lige nu har jeg en kurv, jeg tager frem når han kommer, men skuffen er nok mere interessant 🤔. Bedste hilsner Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.