At cykle igen

Bo og jeg har altid cyklet meget både i hverdagene og på ferier. Derfor har det stået højt på ønskelisten hos os begge, at vi kunne komme til at cykle sammen igen. Det er en stor del af vores begges identitet, og jeg søgte derfor kommunen om en såkaldt cykel rickshaw fra Christianiacykler, som den du kan se HER.  Vi fik selvfølgelig afslag, for Bo har fået en el-scooter, og så kan man ikke også få en cykel. Jeg søgte derfor på nettet efter en brugt model og på Den blå avis faldt jeg over denne cykel.

IMG_2936
Par-cykel

Vi tog ud og så på den i dag søndag, og den levede helt op til vores forventninger. Prisen var til at have med at gøre, så vi slog til efter en prøvetur. Lisbet som var med, tog vores bil, mens vi cyklede fra Nørrebro og hjem. En dejlig oplevelse, som vi ser frem til at få flere af, når cyklen er blevet justeret lidt til. Vi skal bl.a. have monteret armlæn – de følger med, men jeg skal lige finde ud af at sætte dem på. Vi overvejer at få sat el-motor på, men vil først prøve den af nogle gange, for at finde ud af om det er nødvendigt.

IMG_2939

Tid til at slappe af ovenpå cykelturen hjem.
Tid til at slappe af ovenpå cykelturen hjem.

En rigtig god dag hos os.

4 tanker om “At cykle igen”

 1. Det handler om at man istedet for: Det kunne jeg godt tænke mig, men det kan nok ikke lade sig gøre siger: Det kunne jeg godt tænke mig – hvordan kan det lade sig gøre 😁

 2. Kære Bo & Helle,
  Jeg blev så glad da jeg læste om jeres egen indkøbte cykel – dejligt for jer ❤️
  I får da det bedste ud af alt – så positivt godt 👍
  Jeg har set 6 lejligheder i dag – min ældste datter var chauffør. Fra hus til lejlighed – vil så gerne have en altan – er absolut udendørs menneske. Endnu engang må en datter hjælpe – i går var det datter. nr 2 (pakkede flyttekasser). Vi freder alle den 3. datter, da
  hun læser til studentereksamen. Efterhånden tror jeg på at mit liv igen lykkes 🙏 Det er så dejligt at læse om jer og hvad I gør – kæmpe inspiration – tak for det ! Mange hilsener fra Sanne

  1. Kære Sanne.
   Vi bliver begge så glade, når vi læser hilsner som din. Det er hele formålet med bloggen, at inspirere andre. Så når du skriver til os, som du gør, ved vi at det er lykkes.
   Lyder som om du er godt på vej, det er skønt at høre. Og dejligt at dine børn hjælper dig så godt. Det betyder så meget, at have nogen omkring sig der kan bakke op. Pøj pøj med lejlighed og studentereksamen👍🏻😀. Bedste hilsner fra os begge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.