Bowling

Så er endnu en ting afprøvet – bowling. Bo har været af sted med ledsager i DGI-byen, og det fungerede rigtig fint. Forinden havde jeg skrevet til dem og forespurgt til forholdene, når man er kørerstolsbruger. Der var fin service, jeg skulle bare skrive, hvornår han skulle derind, så ville de sørge for det fornødne. De åbner kl. 15.00 på hverdage, hvilket passer fint, ikke mindst fordi der ikke er så mange mennesker, der kan forstyrre Bo’s opmærksomhed på det tidspunkt.

Der er elevator ned til spillehallen fra gadeplan og der findes handicaptoilet som har lidt kringlet indgang, men det kan lade sig gøre at komme derind med kørestol.

Da Bo ankom, var der stillet en såkaldt dinosaurer op på banen. Det er en ”rutchebane” til bowlingkuglen, så det er muligt at sidde i kørestol og trille kuglen af sted. Bo havde en god oplevelse og hyggede sig med at kunne dette igen.

Der lægges an til at trille kuglen af sted.
Kuglen er på ret kurs.
Dinoen ses tydeligere på dette billede.

Servicen var i top hele vejen igennem. Stor tak til personalet, der var meget hjælpsomme og i det hele taget opmærksomme på, at Bo skulle have en god oplevelse.

Der er et par handicapparkeringspladser ud for DGI-byens indgang. Er der ikke plads her, findes der et par pladser ved DGI-byens hotel. Går det helt galt, er der parkeringskælder rundt om hjørnet, men her skal man vist betale.

Jeg kan se på DHIF’s hjemmeside, at det er muligt at dyrke bowling som sportsgren. Du kan se en liste med de forskellige idrætsgrene indenfor parasport HER. Der er 29 sportsgrene i alt, så kig ind på deres hjemmeside og se om der er noget der passer til dig/jer. 

 God uge til jer alle.

Tid til iskaffe efter en varm dyst.

3 tanker om “Bowling”

    1. Det kan jeg sige med sikkerhed at vi gør. Vi samler på gode oplevelser, og dette var en af dem. Bedste hilsner Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.